Tapet Muraspec

Descopera cum tapetul englezesc MURASPEC va transforma interioarele cu o uimitore combinatie de culori, modele, texturi in peste 1300 de modele. Muraspec este leader-ul european in design si furnizare de tapet pentru uz comercial  cu cele mai bune servicii in domeniu. Intreprindem actiuni de marketing si vanzari in MB,  Europa si Orientul Mijlociu, cu sedii si depozite aditionale in Paris, Dubai, Varsovia.
Muraspec se ocupa de design si de productia de tapet in UK pentru profesionisti in industria de design interior de peste 30 de ani, iar numele de Muraspec este sinonim cu inalta calitate si servicii de prima mana. Veti gasi produsele Muraspec in multe dintre cele mai distinse hoteluri, in spitale, restaurant, birouri, magazine si scoli din intreaga lume.

Afacerea noastra: produse inspirate, temeinicie garantata

Scopul nostru este de a oferi produse inspirate si de a garanta trainicia lucrarilor.
Muraspec controleaza procesul de design de la conceptul initial pana la productia finala folosind tehnici si echipamente de ultima generatie, folosind designeri de produs proprii pentru a dezvolta produse unice special pentru folosirea in scop comercial sau in scop privat.
Promisiunea serviciilor Muraspec este sprijinul pe durata intregii perioade de la comandarea produselor si pana in faza procesului de post-vanzare. De la oferirea de ajutor in selectarea produselor si pana la oferirea gratuita in ziua urmatoare a unei mostre gratuite, serviciile noastre tin cont de necesitatile dumneavostra.
Gama de tapet de vinil are ca avantaje: cel mai bun raport calitate prêt, acoperire perfecta inlaturand viciile ascunse ale peretilor, aplicare rapita( latime rolelor este de 1.3 in general ), rezistent la foc , impermeabil ( se poate aplica in medii umede: bucatrie, baie, piscine – dar nu direct sub jetul de apa), rezistent la actiunile fizice plus un termen de livrare rapid.

Tapet Lux Maya Ramanoff

Maya Ramanoff
Tapet Allure
Tapet Astoria
Tapet Bureau
Tapet Byzance
Tapet Chancery
Tapet Chateau
Tapet Colour Index
Tapet Filament
Tapet Fusion
Tapet Meteor
Tapet Muralon
Tapet Murasuede
Tapet Murek
Tapet Opulence
Tapet Panache
Tapet Panorama
Tapet Polar
Tapet Resimur
Tapet Solaris
Tapet SSG
Tapet Structures
Tapet Studio Suite
Tapet Union